BiLeR JaRi MuLew GaTaiii..aipsss

U FoLLoW... I FoLLoW...

Sunday, June 23, 2013

~~UkUr bAjU >> rOller BladE~~~

mari kita ukur baju di badan sendiri... hehe... tahun nie beraya agak lebih sikit la bajet... 
saja nak merasa hasil tangan butik MASWIRA MAJID... so abg wira pon ukur la badan aku yang gomok nie.... 

dan aku choose pink blue tu... 
hehe.. tak sabo plak rase nak pakai... ^_^

kalo nak rasa hasil tangan dier
just pegi kat 
pertama complex sebelah SOGO tuh
tingkat 2
jalan tunku abdul rahman...
no kedai lupa pulak
nie fb dier... 

atau 

harga berpatutan... 2 rat lbh je.. tapi sebab kakak aku dah kenal abg wira nieso dpt la 1 rat lbih...
kakak aku taylor abg wira... dah berenti lama dah.. tapi abg wira still anta ke rumah akak aku nak soh dier jahitkan....

so lepas dah ukur-ukur 
anak-anak buah aku sibuk nak pegi main roller blade pulak kat Tasik Titiwangsa...
sO ikut je la kehendak depa... 
time tuh pulak jerebu tengah kuat...
tapi supaya nak kurangkan rasa terkilan dorang tak dapat main...
ikutkan jela..

 
satu roller blade RM 5 tak kisah la nak main berapa lama...

dah lepas main
berangkat pulang dan singgah di food court TESCO RAWANG
lepas makan bebudak nie nampak pulak game...
dan aku adalah pengeluar ATM mereka di hari tuh.. arghhh
xkesah la untuk anak buah kesayangan...


dengan bapak dier pow dok sibuk main... haha
orite sampai di sini jew... agogo....

1 comment: