BiLeR JaRi MuLew GaTaiii..aipsss

U FoLLoW... I FoLLoW...

Saturday, February 12, 2011

!!!GA meaw makan tomato!!!


bgun jew pepagi bukak mata.. alamak aiii.... bnyk jew contest2 blogerz kiter wt erk... n pe lgik utk kali ke-2 mau join contest blogerz... so jom kter join jew reramai k.... support our blogerz!!!
contest nie xssh pown.. xperlu tag owg.. xperlu pe lgik erk?? hehehe... nk tw syarat2 join contest nie?? bce jgn xbce k....


1 . mestilah jadi follower  meaw & tomato untuk tahu update peserta and anything bout this GA nanti . mekasheh ya . :)

2 . buat simple entry je pasal GA ni okeh . :)

3 . letak banner dekat entri korang and jangan lupa link kan kat blog tomato ek . senang orang lain nak join . :)

4 . then , tolong like page ni  eight design boutique, pastu like gambar mereka pulak ek ? mekasheh taw ! :)


5 . no need to tag people . if u want too pon tak pe okayh . :)

6 . due date : 12 februari 2011 . :)

7 . tinggalkan link entri korang dekat komen okayh :)

8 . update tentang GA ni semua akan dibuat oleh MEAW okayh . alert taw ! :)

9 . hadiah tak tahu lagi . tunggu dan lihat je nanti ek . he :)
thats all . so , tunggu apa lagi . jom jom join ! 


jOm jOin!!!

2 comments:

  1. tengs join even dah expired snanye..hehe tapi xpe.. gudluk ! :)

    ReplyDelete